Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

New entries: Φαρμακευτικά Αντηλιακά Solene

    
         Hello beautymixers! Σήμερα μιλάμε για τα φαρμακευτικά αντηλιακά προσώπου και σώματος της εταιρείας Solene. Η Solene είναι brand του ομίλου Σαράντης, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα απο το 1956. Μετά απο έρευνα δημιουργήθηκε μια ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών για την προστασία του σώματος και του προσώπου, όπως επίσης και της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας.
         Η σύνθεση της σειράς Solene, έχει αναπτυχθεί πάνω σε ένα καινοτόμο σύμπλεγμα 4 καροτενοειδών φυτικών εκχυλισμάτων. Αυτά είναι το καρότο, η ντομάτα, το buriti oil (το οποίο προσδίδει έντονο μαύρισμα) και το cranberry. Προσφέρονται με 30SPF και οι δύο. Βοηθούν στην προστασία των κυττάρων της επιδερμίδας, μειώνουν την πιθανότητα ερεθισμών ή εγκαυμάτων καθώς το 30SPF δίνει ισχυρή φωτοπροστασία και τέλος βοηθούν στη διατήρηση της ενυδατωμένης επιδερμίδας.
         Η κρέμα προσώπου  Solene έρχεται σε συσκευασία με αντλία πράγμα πολύ θετικό καθώς δεν έχεις θέμα με τα μικρόβια, δεν σπαταλάς προϊόν και γενικά διατηρείς καθαρό το αντηλιακό καθ'όλη την διάρκειά του. Μυρίζει υπέροχα σαν καλοκαιρινό μεσημέρι. Βγαίνει και για μεικτό/ λιπαρό δέρμα όπως αυτή που έχω εγώ και η υφή της είναι πραγματικά ανάλαφρη. Απορροφάται αμέσως, δεν κολλάει και δεν αφήνει την ''άσπρη μάσκα'' που κάνουν άλλα αντηλιακά. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και αδιάβροχο (καλό είναι όμως να ανανεώνετε το προϊόν κάθε φορά που μπαίνετε στη θάλασσα ή ιδρώνετε). Το κυριότερο απο όλα είναι πως είναι paraben free, silicone free, paraffin oil free, ethanolaminee free. Δεν περιλαμβάνει δηλαδή όλα αυτά τα ''κακά'' συστατικά που μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς, κοκκινίλες και σπυράκια.



         Το γαλάκτωμα σώματος Solene, έχει ακριβώς την ίδια φιλοσοφία με την κρέμα προσώπου , μυρίζει εξίσου υπέροχα και απλώνεται πανεύκολα. Είναι με light formula για εύκολη εφαρμογή και ανάλαφρη υφή. Και είναι ακριβώς όπως το περιγράφω. Δεν νιώθεις οτι φοράς αντηλιακό, και σίγουρα δεν κολλάει άμμο. Αέρινο και με υψηλό δείκτη προστασίας ανήκει σίγουρα στα καλοκαιρινά must haves.


        Ότι και να επιλέξετε για την αντηλιακή σας προστασία ,προσπαθήστε να είναι υψηλού δείκτη ή έστω κατάλληλος για το δικό σας τύπο δέρματος, αποφύγετε τις μεσημεριανές ώρες και μη ξεχνάτε να ανανεώνετε συχνά το αντηλιακό του σώματος και του προσώπου. Ο ήλιος είναι πολύ επικίνδυνος και έχει μακρόχρονα αποτελέσματα, αν δεν φερθείς έξυπνα τώρα μή περιμένεις να σου φερθεί καλα το δέρμα σου μετά. Μέχρι την επόμενη φορά, Καλό καλοκαίρι!

*Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό και τα προϊόντα αγοράστηκαν με δικά μου χρήματα.

3 σχόλια:

  1. Είχα πρόπερσι ένα αντιηλιακό λάδι σώματος της Solene και μου άρεσε πάρα πολύ, ειδικά το άρωμα ήταν τέλειο!!! Φιλιά Ντορέτα μου! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, πράγματι μυρίζουν υπέροχα! Φιλάκια Σταυρούλααα!

      Διαγραφή
  2. Έχω κάτι δειγματάκια από αντηλιακά αυτής της εταιρίας, καιρός να τα δοκιμάσω! Έγινα μέλος στο blog σου, θα χαρώ να επισκεφτείς και το δικό μου! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή