Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ανακύκλωση καλλυντικών!

Το "δεν πετάμε τίποτα" εκτός απο την κουζίνα πρέπει να εφαρμοστεί τώρα και σε όλα αυτα τα κουτάκια-μπουκαλάκια-σωληνάρια που υπάρχουν στο νεσεσέρ μας!Ακολουθούν 3 tips ώστε να κάνουμε οικονομία χωρίς εκπτώσεις στην ομορφιά!                                                                    

1.Δείξε μου τα νύχια σου.. Πόσο κοστίζει ένα βερνικι νυχιών;Όλες ξέρουμε ότι οι τιμές είναι απο 4-24€!forget it!Λοιπόν ξεκινάμε παίρνοντας οποίου χρώματος σκιά επιθυμούμε την οποία ξύνουμε ελαφρώς για να δημιουργηθεί σκόνη.Σε μια επιφάνεια τοποθετούμε τη σκόνη και ρίχνουμε top coat η διαφανο βερνικι.Απλώνουμε πάνω στο νύχι και βουαλα αποκτήσαμε ένα τέλειο χρώμα και κυρίως τόσο προσωπικό!Εάν θέλουμε απλώνουμε άλλη μια στρώση βερνίκι για πιο shiny αποτέλεσμα! 

2.Λάμπεις Λάμπη μου! Θελουμε να δείχνουμε λαμπερές αλλα τα shimmer είναι πολυ ακριβά;Υπάρχει λύση!Παίρνουμε ένα συμπαγές διαφανο lip balm και τοποθετούμε μέσα μικρή ποσότητα shimmer και ΌΧΙ ματ σκιάς.Ανακατευουμε ώστε να ομογενοποιηθουν τα υλικά!Ναι!Έχετε το δικο σας shimmer.Όπως είναι γνωστό τοποθετούμε στα κόκκαλα των μηλων,στα ζυγωματικα,ανάμεσα στην περιοχή των φρυδιων και λίγων στο σαγονι..Εάν θέλετε κάντε αρκετή ποσότητα και φύλαξτε την σε ένα καθαρό γυάλινο βαζακι!

 3.Χείλια για σμουατς! Κάτι παρόμοιο με το παραπάνω είναι και αυτο το trick..Αν λοιπόν θελουμε να δημιουργήσουμε το δικο μας gloss χωρίς να ξοδεύουμε χρήματα και να μη βρίσκουμε τελικά και το κατάλληλο,κοιτάμε παρακάτω.Έχετε κάποια σκιά που σας αρέσει το χρώμα της;Δεν έχετε παρα να την αναμίξετε με ένα διαφανο lip balm η lip gloss ανάλογα αν θέλετε ματ η shiny αποτέλεσμα!Όταν τελειωσετε τοποθέτηστε σε γυάλινο βαζακι.. Αφού κάναμε τα δικα μας καλλυντικά χωρίς να ξοδέψουμε τίποτα, ώρα να βγούμε να τα υποστηρίξουμε!! Go girl!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου