Κυριακή 17 Μαΐου 2015

INFALLIBLE 24H-MATTE Review

infallible l'oreal



 Hello Beauty mixers! Μετά απο τόσο καιρό απουσίας λόγω αλλαγής δουλειάς και τακτοποίησης σπιτιού επανήλθα! Είμαι και πάλι πίσω με ενα review για το πολυσυζητημένο Infallible που πλέον προσφέρεται και ματ εκδοχή. Παρόλο που δεν πολυσυμπαθώ τα ματ foundation αυτό έτρεξα να το δοκιμάσω , πρώτον εξαιτίας της χαμηλής τιμής του καθώς κόστιζε μόλις 12,95€ και δεύτερον λόγω της ήδη συμπάθειας στο κλασικό Infallible. Δεν βγήκα χαμένη καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικό foundation.

no22 radiant beige


 H κάλυψη είναι μέτρια προς πλήρης χωρίς να φαίνεται βαρύ ή να έχει εφέ μάσκας. Στην πρώτη επαφή με το δέρμα το νιώθεις αρκετά πηχτό και σταθερό αλλά λιώνει ωραία και απλώνεται πανεύκολα. Το τελείωμα είναι, φυσικά, όπως ''υπόσχεται'' και το όνομα του ματ. Εντελώς ματ.  Η διάρκεια του είμαι πολύ καλή. Αντέχει τουλάχιστον 9-10 ώρες με σκληρή δουλειά. Στο τέλος της γεμάτης ημέρας σου το foundation σου θα είναι εκεί χωρίς να κουνηθεί καθόλου.

ματ τελείωμα



Έρχεται σε 4 αποχρώσεις- εξαιρετικά λίγες- αλλά είναι τόσο ταιριαστές με τα μεσογειακά χρώματα που δεν θα έχετε δυσκολία επιλογής του σωστού. Τα λιπαρά δέρματα θα το λατρέψουν καθώς δεν χρειάζεται καν πούδρα απο πάνω. Τα ξηρά - κανονικά δέρματα αν έχετε μια καλή ενυδάτωση απο κάτω και σας αρέσουν φυσικά τα ματ θα το αγαπήσετε επίσης. Προσωπικά, όπως προείπα, δεν συμπαθώ τα τόσο ματ foundation ,αυτό όμως μου έδωσε ωραία κάλυψη και διάρκεια και όποτε θέλω μπορώ να το αναμείξω με ένα πιο dewy foundation για λίγο περισσότερη γυαλάδα. Θα το ξαναγοράσω.
Βαθμολογία 8/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου